TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

George

2024-01-10

In primul rand nu mai stergeti postarea!!! In al doilea rand nu recomand aceasta firma de transport pentru simplu motiv ca nu mai am incredere sa trimit pachete. Au deteriorat si au sustras obiecte din pachet!

Liliana Ivanovici

2023-07-04

Multumesc pentru sustinere si ajutor.Sunteti o firma de incredere

Bogdan Ion

2021-10-22

Folosim serviciile TrufinTrans de peste 9 ani. niciodata nu au fost probleme. recomand cu caldura !!!

ana C.

2021-07-31

Este prima oara cand apelez la serviciile Trufin Trans, dar sunt foarte multumita de seriozitate si promptitudine, iar sotul meu m-a sunat cand a primit coletele ca sa va laude profesionalismul. Coletele au fost ridicate marti iar sambata dupa amiaza au ajuns la destinatie in perfecta stare. Recomand cu toata increderea si voi mai trimite cu siguranta prin Trufin Trans. Ma bucur ca v-am descoperit si va multumesc!

Florentina

2020-09-12

Sunt foarte multumita de serviciile trufin trans ! De 2 ani trimit si primesc pachete cu TRUFIN trans si nu am avut niciodată probleme! Totul a ajuns in regula! A-ți dat dovada de mult profesionalism ! VA multumesc mult !

Lesu Niculina

2020-02-08

Sunteți cei mai serioși! Vă recomand de câte ori am ocazia. Prin voi, reușesc să fac bucurii copiilor mei de sărbători și nu numai.

rita vidican

2019-12-10

multumesc pentru promptitudine si rapiditate! recomand cu incredere serviciile companiei trufin trans.ltd!

Mihaela c

2019-08-28

Recomand cu incredere aceasta firma! am expediat 16 colete din bucuresti catre londra si au ajuns la timp si in stare buna! servicii de calitate

IOSIF DIAC

2019-08-15

Am folosit serviciul de curierat Trufin trans.am avut oarecare retineri privind siguranta si integritatea ,precum si durata livrarii coletului.am fost placut surprins cand am aflat ca coletul a ajuns in siguranta ,intact si mai devreme cu 2 zile fata de estimarea curierului. multumesc trufin trans! recomand cu sinceritate!

Ungurean ionel

2017-12-09

Am folosit acest serviciu printre primii si am continuat sa il folosesc multi ani la rand..seriozitatea a fost maxima.pretul a fost intodeauna bun si intotdeauna in siguranta orice am tRimis.. Bravo Florin pentru ce ai realizat,se pare ca munca multa a dat roade