TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Andrei Calin Pop

2017-01-18

Sunt foarte multumit de Trufin Trans sambata au venit si au ridicat coletele iar marti au si ajuns in romania intacte cu tot ca in colete am avut lucruri fragile . Va multumesc

ghelmeci ion

2017-01-07

Buna seara! Am triMIs un mesaj PE UNUL DINTRE NR. DE ROMANIA in legatura cu ridicarea unui colet din romania. solicitarea este pentru ziua de luni, 9 .01.2017, dar nu am primit nici un mesaj de confirmare. numele expeditorului este Ghelmeci Ion. rog un raspuns, va rog! Multumesc anticipat!

Crisan Codruta

2016-12-20

Multumesc mult pentru seriozitate si pentru promptitudine. Atat eu cat si prietenii carora v-am recomandat sunt foarte multumiti de firma dumneavoastra. Va multumim ca ne ajutati sa aducem o bucatica din "acasa" aici.

Cristea Liliana

2016-12-14

Felicit intreaga echipa Trufin Trans pentru buna colaborare in relatia cu clientul si pentru serviciul de transport Colete in timp util si in stare de siguranta. pot sa va spun ca am facut cea mai buna alegere, contactand Trufin. Sunt din Bucuresti, dar voi continua sa apelez la Serviciile Acestei firmE din Oradea , fiind convinsa ca ardelenii sunt oameni faini care isi respecta cuvantul Dat. Tuturor celor de la Trufin Trans, partenerilor si clientilor sai , le transmit " sarbatori Fericite!" si "La multi ani!".

Olaru gelu

2016-11-08

Am un focus Ford as vrea sal trimit in romania aveți și platforma?

Paul

2016-08-28

incredere, rapiditate si siguranta. am trimis din romania in uk un tv led 4k si un sistem audio de 19kg. au ajuns in stare perfecta. va multumesc mult. o sa folosesc din nou serviciile dumneavoasta. recomand cu cea mai mare incredere trifin trans!!!

Doina

2015-12-04

Super, am trimis pachetele Sambata si Vineri au fost acasa in Constanta. Well done!!!

Un Client multumit

2015-08-18

Recomand cu toata increderea Trufin Trans!! In comparatie cu alte firme similare, serviciile TrufinTrans au fost impecabile. Seriozitatea, politete si promptitudine - e tot ce pot sa spun. Mult succes in continuare si ma bucur ca ati mentinut standardele ridicate de peste 4 ani de cind folosim serviciile d-voastra!!

michela

2015-06-28

Speedy delivery! Always THE BEST,well done TRUFIN TRANS! 👍

michela

2015-06-28

Speedy delivery! Always THE BEST,well done TRUFIN TRANS! 👍