TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Olaru gelu

2016-11-08

Am un focus Ford as vrea sal trimit in romania aveți și platforma?

Paul

2016-08-28

incredere, rapiditate si siguranta. am trimis din romania in uk un tv led 4k si un sistem audio de 19kg. au ajuns in stare perfecta. va multumesc mult. o sa folosesc din nou serviciile dumneavoasta. recomand cu cea mai mare incredere trifin trans!!!

Doina

2015-12-04

Super, am trimis pachetele Sambata si Vineri au fost acasa in Constanta. Well done!!!

Un Client multumit

2015-08-18

Recomand cu toata increderea Trufin Trans!! In comparatie cu alte firme similare, serviciile TrufinTrans au fost impecabile. Seriozitatea, politete si promptitudine - e tot ce pot sa spun. Mult succes in continuare si ma bucur ca ati mentinut standardele ridicate de peste 4 ani de cind folosim serviciile d-voastra!!

michela

2015-06-28

Speedy delivery! Always THE BEST,well done TRUFIN TRANS! 👍

michela

2015-06-28

Speedy delivery! Always THE BEST,well done TRUFIN TRANS! 👍

Voicu Elena

2015-05-02

O companie foarte serioasa, o recomand cu cea mai mare incredere. Ultima oara am trimis piese de mobilier in Londra, au ajuns in stare foarte buna.Mult succes in continuare.

Szilard

2014-06-30

Recomand tuturor firma Trufin Trans. Este deja a 4a oară când trimit sau primesc pachete prin ei - niciodată nu am avut probleme, pachetele sunt întregi, ajung în timp și totdeauna sunt anunțat înainte să ajungă - cu 2 ore. Mult succes înainte firma Trufin Trans! :)

Misu Aldea

2014-06-25

Cu riscul de a ma repeta, imi exprim toata multumirea si consideratia pentru modul in care TRUFIN TRANS LTD realizeaza serviciul de transport international.Un colet de la Londra la Arad a ajuns de dumineca pana miercuri. Felicitari. Am sa va recomand tuturor cunostintelor si celor care au nevoie de serviciul dv.

Misu Aldea

2014-04-06

Va multumim pentru operativitate si siguranta.Coletele au fost preluate din Arad miercuri si sambata au fost la Londra. Pentru asemenea servicii "jos palaria"Trufin Trans LTD.