TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Misu Aldea

2014-04-06

Va multumim pentru operativitate si siguranta.Coletele au fost preluate din Arad miercuri si sambata au fost la Londra. Pentru asemenea servicii "jos palaria"Trufin Trans LTD.

Aldea Misu

2014-03-31

Pentru primna oara,azi am luat legatura telefonica cu firma TRUFIN TRANS LTD si au fost foarte promti si bine organizati din punct de vedere al documentatiei pe care am putut s-o studiez.Multumesc.

Marius Simtion

2013-10-15

Am avut si eu prima colaborare cu Trufin Trans si am ramas uimit de profesionalismul si de operativitatea de care au dat dovada. Am predat coletul Marti seara in Arad si Sambata a fost livrat deja in Coventry. Jos palaria oamnelor si domnilor pentru modul in care va desfasurati activitatea. Sigur vom lucra impreuna de acum inainte. MUltumesc.

Ramona

2013-09-09

Am trimis al2lea set de colete cu Trufin Trans si sunt foarte multumita. Recomandare 100% pentru profesionalism,flexibilitat si preturi !!!

Ovidiu Bagdasar

2013-08-17

Va multumim! Este o placere sa lucram cu dumneavoastra: punctuali, de buna credinta, profesionisti! Cu siguranta vom colabora si pe viitor!!!

moise roxana

2013-07-05

folosesc acest curierat saptamanal.sunt foarte seriosi si desi eu nu am posibilitatea de a ambala bine pachetele ,acestia mi le aduc in bune conditii si chiar de multe ori mi le mai ambaleaza ei . serviciile pe care acestia mi le ofera mie sunt unele bazate pe multa incredere.niciodata nu m-au dezamagit!

Caty

2013-06-22

Va multumesc ,coletul meu a ajuns la destinatie .Recomand celor care doresc sa trimita colete sa o faca cu incredere fiindca sunteti seriosi si corecti.

Leolea Monica

2013-05-10

Mulțumesc ”Trufin Trans”! Coletul a ajuns perfect și în timp util la Londra. Seriozitate, punctualitate, profesionalism și comunicare perfectă, sunt caracteristicile acestei firme. Mulțumesc în mod special doamnei Florina care a dat dovadă de abilități relaționale deosebite. Recomand tuturor celor interesați, să apeleze cu toată încrederea la serviciile ”TRUFIN TRANS”!

Vadim T

2013-03-30

Mi-am trimis din Anglia in Romania 2 cutii mari in care am avut calculator, monitor si alte iteme perisabile si de valoare. Vreau sa spun ca totul a ajuns in stare perfect in doar cateva zile. TrufinTrans s-a ridicat peste asteptarile mele. Recomand cu mare increde oricarei persoane care ar vrea sa ii foloseasca.

Luminita Badiu

2013-03-28

Am expediat deseori colete in Romania prin Trufin Trans si am fost foarte multumita de serviciile firmei mai sus mentionate. Seriozitate, rapiditate, punctualitate la un pret foarte bun. Coletele au ajuns in stare f buna chiar si atunci cand am trimis obiecte fragile, ceea ce este super. Recomand Trufin Trans oricarui roman (si, de ce nu, oricarui cetatean strain :) ) care doreste sa trimita colete in siguranta in Romania!