TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

michela

2015-06-28

Speedy delivery! Always THE BEST,well done TRUFIN TRANS! 👍

Voicu Elena

2015-05-02

O companie foarte serioasa, o recomand cu cea mai mare incredere. Ultima oara am trimis piese de mobilier in Londra, au ajuns in stare foarte buna.Mult succes in continuare.

Szilard

2014-06-30

Recomand tuturor firma Trufin Trans. Este deja a 4a oară când trimit sau primesc pachete prin ei - niciodată nu am avut probleme, pachetele sunt întregi, ajung în timp și totdeauna sunt anunțat înainte să ajungă - cu 2 ore. Mult succes înainte firma Trufin Trans! :)

Misu Aldea

2014-06-25

Cu riscul de a ma repeta, imi exprim toata multumirea si consideratia pentru modul in care TRUFIN TRANS LTD realizeaza serviciul de transport international.Un colet de la Londra la Arad a ajuns de dumineca pana miercuri. Felicitari. Am sa va recomand tuturor cunostintelor si celor care au nevoie de serviciul dv.

Misu Aldea

2014-04-06

Va multumim pentru operativitate si siguranta.Coletele au fost preluate din Arad miercuri si sambata au fost la Londra. Pentru asemenea servicii "jos palaria"Trufin Trans LTD.

Aldea Misu

2014-03-31

Pentru primna oara,azi am luat legatura telefonica cu firma TRUFIN TRANS LTD si au fost foarte promti si bine organizati din punct de vedere al documentatiei pe care am putut s-o studiez.Multumesc.

Marius Simtion

2013-10-15

Am avut si eu prima colaborare cu Trufin Trans si am ramas uimit de profesionalismul si de operativitatea de care au dat dovada. Am predat coletul Marti seara in Arad si Sambata a fost livrat deja in Coventry. Jos palaria oamnelor si domnilor pentru modul in care va desfasurati activitatea. Sigur vom lucra impreuna de acum inainte. MUltumesc.

Ramona

2013-09-09

Am trimis al2lea set de colete cu Trufin Trans si sunt foarte multumita. Recomandare 100% pentru profesionalism,flexibilitat si preturi !!!

Ovidiu Bagdasar

2013-08-17

Va multumim! Este o placere sa lucram cu dumneavoastra: punctuali, de buna credinta, profesionisti! Cu siguranta vom colabora si pe viitor!!!

moise roxana

2013-07-05

folosesc acest curierat saptamanal.sunt foarte seriosi si desi eu nu am posibilitatea de a ambala bine pachetele ,acestia mi le aduc in bune conditii si chiar de multe ori mi le mai ambaleaza ei . serviciile pe care acestia mi le ofera mie sunt unele bazate pe multa incredere.niciodata nu m-au dezamagit!