TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Caty

2013-06-22

Va multumesc ,coletul meu a ajuns la destinatie .Recomand celor care doresc sa trimita colete sa o faca cu incredere fiindca sunteti seriosi si corecti.

Leolea Monica

2013-05-10

Mulțumesc ”Trufin Trans”! Coletul a ajuns perfect și în timp util la Londra. Seriozitate, punctualitate, profesionalism și comunicare perfectă, sunt caracteristicile acestei firme. Mulțumesc în mod special doamnei Florina care a dat dovadă de abilități relaționale deosebite. Recomand tuturor celor interesați, să apeleze cu toată încrederea la serviciile ”TRUFIN TRANS”!

Vadim T

2013-03-30

Mi-am trimis din Anglia in Romania 2 cutii mari in care am avut calculator, monitor si alte iteme perisabile si de valoare. Vreau sa spun ca totul a ajuns in stare perfect in doar cateva zile. TrufinTrans s-a ridicat peste asteptarile mele. Recomand cu mare increde oricarei persoane care ar vrea sa ii foloseasca.

Luminita Badiu

2013-03-28

Am expediat deseori colete in Romania prin Trufin Trans si am fost foarte multumita de serviciile firmei mai sus mentionate. Seriozitate, rapiditate, punctualitate la un pret foarte bun. Coletele au ajuns in stare f buna chiar si atunci cand am trimis obiecte fragile, ceea ce este super. Recomand Trufin Trans oricarui roman (si, de ce nu, oricarui cetatean strain :) ) care doreste sa trimita colete in siguranta in Romania!

Alexandra Savin

2013-03-27

Cea mai prompta companie de transport colete.. Rapida, eficienta si mai ales serioasa.. De mai bine de 2 ani trimit colete din Londra in Romania si invers si nu am avut niciodata probleme.. Din contra domnul Trufin m-a ajutat mereu chiar daca nu am fost conform regulilor.. Recomand cu toata increderea TrufinTrans

Loredana

2013-03-22

puteti avea mare incredere in aceasta firma de transport! dau dovada de promptitudine si incredere. Eu am trimis doua colete fragile si valoroase, au ajuns cu bine :) si in continuare apelez lunar la ei! multumesc trufin trans sa o tineti tot asa!

Copaceanu Andrei

2013-03-19

Foarte seriosi, foarte punctuali, si foarte eficienti! Mi-au placut foarte mult servicile lor, cu siguranta am sa mai apelez pe viitor!

Camelia Georgescu

2013-02-27

Dupa 2 ani de colaborare si dupa multe incercari de a gasi oameni cinstiti,nu pot decât sa va recomand cu foarte mare încredere! Pentru cei care nu ați colaborat cu trufitrans , indiferent ca aveți colete fragile sau nu ,apelati cu încredere! Coletele dumneavoastră vor ajunge cu siguranță la timp si fara probleme! Același lucru se întâmpla cu coletele mele in fiecare săptămâna! Domnule Trufin, sincer, nu știu ce ne- am face fara dumneavoastră! Nu va voi putea mulțumi vreodată pentru ceea ce faceți pentru noi! Mulțumim inca o data si sa aveți spor in tot ceea ce faceți!

PETRU MUGUR

2013-02-24

Am pierdut numărul pachetelor trimise din UK in ROMANIA si înapoi,băieți de treaba muncitori,își dau silința dar ca si ultimele 2 feedback-uri problema constă în lipsa unui orar prestabilit de colectări și predări.Din câte am înțeles se fac eforturi pt a corecta acest neajuns,așa că da,recomand Trufin Trans cu încredere atâta timp cât si eu folosesc serviciile lor,îmi permit să îi notez cu un 8.50,cu stima PETRU!!!😎

Lucia

2013-02-20

Si noi folosim aceasta firma de transport de aproximativ 2 ani si suntem foarte multumiti de serviciile oferite. O singura nemultumire as avea: ar fi foarte util ca firmele care colecteaza din Romania (in cazul meu, din Braila) sa anunte dinainte care va fi programul de colectare, macar aproximativ niste ore, pt ca in situatia actuala, trebuie sa-mi iau o zi libera de la serviciu ca sa stau acasa si sa astept telefonul firmei care colecteaza. Va multumesc si succes in activitate, in continuare.