TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Alexandra Savin

2013-03-27

Cea mai prompta companie de transport colete.. Rapida, eficienta si mai ales serioasa.. De mai bine de 2 ani trimit colete din Londra in Romania si invers si nu am avut niciodata probleme.. Din contra domnul Trufin m-a ajutat mereu chiar daca nu am fost conform regulilor.. Recomand cu toata increderea TrufinTrans

Loredana

2013-03-22

puteti avea mare incredere in aceasta firma de transport! dau dovada de promptitudine si incredere. Eu am trimis doua colete fragile si valoroase, au ajuns cu bine :) si in continuare apelez lunar la ei! multumesc trufin trans sa o tineti tot asa!

Copaceanu Andrei

2013-03-19

Foarte seriosi, foarte punctuali, si foarte eficienti! Mi-au placut foarte mult servicile lor, cu siguranta am sa mai apelez pe viitor!

Camelia Georgescu

2013-02-27

Dupa 2 ani de colaborare si dupa multe incercari de a gasi oameni cinstiti,nu pot decât sa va recomand cu foarte mare încredere! Pentru cei care nu ați colaborat cu trufitrans , indiferent ca aveți colete fragile sau nu ,apelati cu încredere! Coletele dumneavoastră vor ajunge cu siguranță la timp si fara probleme! Același lucru se întâmpla cu coletele mele in fiecare săptămâna! Domnule Trufin, sincer, nu știu ce ne- am face fara dumneavoastră! Nu va voi putea mulțumi vreodată pentru ceea ce faceți pentru noi! Mulțumim inca o data si sa aveți spor in tot ceea ce faceți!

PETRU MUGUR

2013-02-24

Am pierdut numărul pachetelor trimise din UK in ROMANIA si înapoi,băieți de treaba muncitori,își dau silința dar ca si ultimele 2 feedback-uri problema constă în lipsa unui orar prestabilit de colectări și predări.Din câte am înțeles se fac eforturi pt a corecta acest neajuns,așa că da,recomand Trufin Trans cu încredere atâta timp cât si eu folosesc serviciile lor,îmi permit să îi notez cu un 8.50,cu stima PETRU!!!😎

Lucia

2013-02-20

Si noi folosim aceasta firma de transport de aproximativ 2 ani si suntem foarte multumiti de serviciile oferite. O singura nemultumire as avea: ar fi foarte util ca firmele care colecteaza din Romania (in cazul meu, din Braila) sa anunte dinainte care va fi programul de colectare, macar aproximativ niste ore, pt ca in situatia actuala, trebuie sa-mi iau o zi libera de la serviciu ca sa stau acasa si sa astept telefonul firmei care colecteaza. Va multumesc si succes in activitate, in continuare.

2013-02-01

Am folosit serviciile aceste firme de aproape doi ani. Toate pachetele au ajuns in conditiile trimise. Multumesc Ca sugestie: ne-ar ajuta daca ati putea indica timpul de colectare sau depunere ca am ( dimineata) sau pm ( dupa amiaza) Iulia

Fam.Adamov

2013-01-27

Multumim pentru serviciul prompt,comunicare excelenta!A fost prima data dar cu siguranta vom apela din nou! Recomandam aceasta firma!

Nicoleta Ciocirlie

2013-01-22

Sunt foarte multumita de serviciile Trufin Trans! Am trimis deja al doilea pachet la Londra- de data asta unul foarte fragil pentru care aveam mari emotii dar a ajuns repede si bine! ma bucur ca i-am descoperit!

laurentiu

2013-01-19

Multumesc inca odata companiei Trufin Trans ptr seriozitatea de care da dovada si nu in ultimul rand de punctualitate.Multa bafta in continuare si spor la castig.