TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

coca

2012-12-26

Trufin Trans o companie cu mult SPOR -seriozitate,punctualitate,omenie si respect.Multa bafta in continuare ,iar noul an sa va aduca mai multi clienti si munca mai putina.

Anamaria Micu

2012-11-05

De peste doi ani trimit si primesc colete Londra/Romania cu TRUFINTRANS, niciodata nu a fost vreo intarziere sau vreo alta problema cu livrarea! Foarte incantata si foarte multumita de serviciile oferite de TrufinTrans! Ii recomand cu nota 10 Multumesc Trufin Trans pentru seriozitate si promptitudine !!!

Isabela D.

2012-11-04

Multumesc pt serviciul prompt,comunicare excelenta! Cu siguranta voi apela din nou! Recomand aceasta firma!

Marin Draghici Slatina str. Tudor Vladimirescu nr.36

2012-11-03

pare ff.interesant.Sper intr-o colaborare de lunga durata.Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Neculai

2012-10-27

Am aflat despre aceasta companie de curierat de la un prieten. Am apelat la acest serviciu si nu pot spune decat: SERIOZITATE, PROFESIONALISM si COMPETENTA

MIHAI DE LA LONDRA

2012-10-21

CEL MAI BUN SERVICIU DE TRANSPORT. MULTUMESC DOMNULE FLORIN TRUFIN AM PRIMIT PAKETUL LA TIMP SI FARA NICI O LIPSA . NU MA-AM ASTEPTAM AM MAI TRIMIS PAKETE CU MULTI DAR TOT TIMPUL MI-A LIPSIT CATE CEVA. RECOMAND TUTUROR FIRMA DUMNEAVOASTRA DE CURIERAT ESTE CEA MAI RAPIDA SI DE INCREDERE.

Fam Diaconu

2012-10-12

Trufin Trans firma serioasa,rapida si ieftina,ceea ce azi nu prea mai gasesti.Apelati cu incredere la serviciile Trufin Trans.

BOGDAN A

2012-10-12

dupa primul colet trimis cu Trufin Trans este foarte clar ca si urmatoarele tot cu aceasta firma vor ffi trimise. seriozitate, eficienta, rapiditate. nu mai zic de pret. EXCEPTIONAL SERVICIU! va multumesc

Laurentiu

2012-10-03

Trufin Trans este o companie ce rar mai intalnesti in ziua de azi.PROMPTITUDINE,SERIOZITATE SI IEFTINA.Alegeti Trufin Trans.

Coca D

2012-10-03

Felicitari inca o data ,ptr corectitudine si tineti-o tot asa.Recomand tuturor sa apeleze la serviciile companiei Trufin Trans cu incredere,nu o sa fiti dezamagiti.Bafta multa.