TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

2013-02-01

Am folosit serviciile aceste firme de aproape doi ani. Toate pachetele au ajuns in conditiile trimise. Multumesc Ca sugestie: ne-ar ajuta daca ati putea indica timpul de colectare sau depunere ca am ( dimineata) sau pm ( dupa amiaza) Iulia

Fam.Adamov

2013-01-27

Multumim pentru serviciul prompt,comunicare excelenta!A fost prima data dar cu siguranta vom apela din nou! Recomandam aceasta firma!

Nicoleta Ciocirlie

2013-01-22

Sunt foarte multumita de serviciile Trufin Trans! Am trimis deja al doilea pachet la Londra- de data asta unul foarte fragil pentru care aveam mari emotii dar a ajuns repede si bine! ma bucur ca i-am descoperit!

laurentiu

2013-01-19

Multumesc inca odata companiei Trufin Trans ptr seriozitatea de care da dovada si nu in ultimul rand de punctualitate.Multa bafta in continuare si spor la castig.

coca

2012-12-26

Trufin Trans o companie cu mult SPOR -seriozitate,punctualitate,omenie si respect.Multa bafta in continuare ,iar noul an sa va aduca mai multi clienti si munca mai putina.

Anamaria Micu

2012-11-05

De peste doi ani trimit si primesc colete Londra/Romania cu TRUFINTRANS, niciodata nu a fost vreo intarziere sau vreo alta problema cu livrarea! Foarte incantata si foarte multumita de serviciile oferite de TrufinTrans! Ii recomand cu nota 10 Multumesc Trufin Trans pentru seriozitate si promptitudine !!!

Isabela D.

2012-11-04

Multumesc pt serviciul prompt,comunicare excelenta! Cu siguranta voi apela din nou! Recomand aceasta firma!

Marin Draghici Slatina str. Tudor Vladimirescu nr.36

2012-11-03

pare ff.interesant.Sper intr-o colaborare de lunga durata.Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!

Neculai

2012-10-27

Am aflat despre aceasta companie de curierat de la un prieten. Am apelat la acest serviciu si nu pot spune decat: SERIOZITATE, PROFESIONALISM si COMPETENTA

MIHAI DE LA LONDRA

2012-10-21

CEL MAI BUN SERVICIU DE TRANSPORT. MULTUMESC DOMNULE FLORIN TRUFIN AM PRIMIT PAKETUL LA TIMP SI FARA NICI O LIPSA . NU MA-AM ASTEPTAM AM MAI TRIMIS PAKETE CU MULTI DAR TOT TIMPUL MI-A LIPSIT CATE CEVA. RECOMAND TUTUROR FIRMA DUMNEAVOASTRA DE CURIERAT ESTE CEA MAI RAPIDA SI DE INCREDERE.