TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

E Moldovan

2012-09-25

Pagina d-voastra de web si feedback-urile pozitive pe care le-ati primit m-au determinat sa apelez la serviciile d-voastra. Desi am fost placut impresionata de d-nul Trufin care a garantat satisfacerea cerintelor mele (destinatie diferita de Londra), nu pot sa spun ca am fost impresionata de livrarea pachetelor. Mi-a displacut faptul ca -am fost sunata de catre sofer ca sa-i explic destinatia pachetelor desi pe pachete scrie exact unde trebuiau sa ajunga; -pachetele nu au ajuns in ziua specificata de ei; -nu mi s-a spus ca pachetele vor fi deschise. Am fost foarte suparata ca pachetele au ajuns la destinatie deschise, iar continutul murdar. Nu cred ca cer prea mult sa se lipeasca cutiile cu niste banda adeziva daca se stie ca pachetele se deschid ocazional de catre controlul vamal. Nu pot decat sa ma gandesc si sa sper ca acest eveniment este izolat. As sugera pe viitor sa trimite-ti un mesaj telefonic cu data si intervalul orar in care pachetele vor ajunge, nu soferul sa se scuze ca nu a adus pachetele din cauza ca nu am raspuns la telefon. Pe baza orarului trimis, compania poate fi contactata si negociat un orar diferit daca nu coincide cu programul clientului.

Mihalcea Gabriela

2012-08-17

:Aveti o bila alba din partea mea.Sunteti seriosi, de cuvant si nu m-ati lasat niciodata .Recomand tuturor celor care viziteaza site-ul sa aiba incredere in dumneavoastra.Sunteti de nota zece cu plus.

ionel ungurean

2012-08-17

Probabil ca am fost unul din primii clienti ai acestei firme si inca sunt un client favorit..foarte multa seriozitate si intelegere!!! Recomand sa folositi fara indoiala... Multumesc mult domnului Florin pentru serviciul acordat...

ionel ungurean

2012-08-16

Probabil ca am fost unul din primii clienti ai acestei firme si inca sunt un client favorit..foarte multa seriozitate si intelegere!!! Recomand sa folositi fara indoiala... Multumesc mult domnului Florin pentru serviciul acordat...

zahiu camelia

2012-07-28

Va recomand din toata inima dupa aproape un an de colaborare!Nu am ce sa va reprosez oricat as cauta!Se pare ca inca mai exista si oameni in care putem avea incredere maxima!Va multumesc

bogdan dinu

2012-06-23

super tare,merci frumos tineti-o tot asa

Podila aneta

2012-06-05

Recomand din toata inima, foarte multumita de serviciile voastre

nica adrian

2012-05-20

Multumesc pentru profesionalism si omenie. La al cincilea colet trimis sunt inca incantat. Indiferent de greutate sau dimensiuni - coletele au ajuns impecabil "to door", respectand si "mofturile" primitorului ("nu pot azi, ca sunt la scoala, se poate maine?" Raspunsul a fost "DA" de fiecare data. Multumesc TRUFINTRANS!

isidorou ana maria

2012-05-02

inca o data sunt f multumita de dumneavoastra,seriosi f amabili si f punctuali va multumesc mult

Laura Buschbacher

2012-04-26

foarte multzumita de serviciile dumneavoastră, lucrurile ajung in stare foarte buna la destinație. Recomand serviciile d-nului Trufin oricui dorește sa trimită pachet in tara si vor servicii sigure. Va multzumesc.