TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Fam Diaconu

2012-10-12

Trufin Trans firma serioasa,rapida si ieftina,ceea ce azi nu prea mai gasesti.Apelati cu incredere la serviciile Trufin Trans.

BOGDAN A

2012-10-12

dupa primul colet trimis cu Trufin Trans este foarte clar ca si urmatoarele tot cu aceasta firma vor ffi trimise. seriozitate, eficienta, rapiditate. nu mai zic de pret. EXCEPTIONAL SERVICIU! va multumesc

Laurentiu

2012-10-03

Trufin Trans este o companie ce rar mai intalnesti in ziua de azi.PROMPTITUDINE,SERIOZITATE SI IEFTINA.Alegeti Trufin Trans.

Coca D

2012-10-03

Felicitari inca o data ,ptr corectitudine si tineti-o tot asa.Recomand tuturor sa apeleze la serviciile companiei Trufin Trans cu incredere,nu o sa fiti dezamagiti.Bafta multa.

E Moldovan

2012-09-25

Pagina d-voastra de web si feedback-urile pozitive pe care le-ati primit m-au determinat sa apelez la serviciile d-voastra. Desi am fost placut impresionata de d-nul Trufin care a garantat satisfacerea cerintelor mele (destinatie diferita de Londra), nu pot sa spun ca am fost impresionata de livrarea pachetelor. Mi-a displacut faptul ca -am fost sunata de catre sofer ca sa-i explic destinatia pachetelor desi pe pachete scrie exact unde trebuiau sa ajunga; -pachetele nu au ajuns in ziua specificata de ei; -nu mi s-a spus ca pachetele vor fi deschise. Am fost foarte suparata ca pachetele au ajuns la destinatie deschise, iar continutul murdar. Nu cred ca cer prea mult sa se lipeasca cutiile cu niste banda adeziva daca se stie ca pachetele se deschid ocazional de catre controlul vamal. Nu pot decat sa ma gandesc si sa sper ca acest eveniment este izolat. As sugera pe viitor sa trimite-ti un mesaj telefonic cu data si intervalul orar in care pachetele vor ajunge, nu soferul sa se scuze ca nu a adus pachetele din cauza ca nu am raspuns la telefon. Pe baza orarului trimis, compania poate fi contactata si negociat un orar diferit daca nu coincide cu programul clientului.

Mihalcea Gabriela

2012-08-17

:Aveti o bila alba din partea mea.Sunteti seriosi, de cuvant si nu m-ati lasat niciodata .Recomand tuturor celor care viziteaza site-ul sa aiba incredere in dumneavoastra.Sunteti de nota zece cu plus.

ionel ungurean

2012-08-17

Probabil ca am fost unul din primii clienti ai acestei firme si inca sunt un client favorit..foarte multa seriozitate si intelegere!!! Recomand sa folositi fara indoiala... Multumesc mult domnului Florin pentru serviciul acordat...

ionel ungurean

2012-08-16

Probabil ca am fost unul din primii clienti ai acestei firme si inca sunt un client favorit..foarte multa seriozitate si intelegere!!! Recomand sa folositi fara indoiala... Multumesc mult domnului Florin pentru serviciul acordat...

zahiu camelia

2012-07-28

Va recomand din toata inima dupa aproape un an de colaborare!Nu am ce sa va reprosez oricat as cauta!Se pare ca inca mai exista si oameni in care putem avea incredere maxima!Va multumesc

bogdan dinu

2012-06-23

super tare,merci frumos tineti-o tot asa