TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
colete anglia romania
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
colete romania anglia
POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

TRUFIN TRANS Ltd. va trata orice informaţie care este furnizatã de cãtre Dvs. cu cele mai înalte standarde de confidenţialitate în conformitate cu Legea Protecţiei Datelor din 1988 şi 2003, a Directivei 95/46/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 24 octombrie 1995 şi cu Legea 677/2001.

TRUFIN TRANS Ltd. va folosi informaţiile personale pe care le furnizaţi pentru a presta serviciile pe care le-aţi solicitat. Noi nu vom divulga datele Dvs. personale în afara organizaţiei noastre fãrã consimţãmântul Dvs., cu excepţia cazului în care legea ne obligã la divulgarea acestora.

Dacã în orice moment ulterior finalizãrii contractului decideţi ca noi sã nu mai deţinem informaţiile personale furnizate, sau în cazul în care informaţiile devin învechite, vă rugăm să nu ezitaţi să ne anunţaţi şi vom elimina sau corecta informaţiile existente în baza noastrã de date în cel mai scurt timp posibil.

Informatii legale

Apeland la serviciul de coletarie TrufinTrans sau prin semnarea documentului de preluare a expeditiei (PICK UP FORM), expeditorul este de acord si se angajeaza sa respecte termenele si conditiile de mai jos:

 1. Din momentul în care ne predati expeditia sau expeditiile dvs. sunteti de acord cu rutele precum si modalitatile de transport stabilite de TrufinTrans.
 2. Sunteti de acord ca din motive intemeiate (si care va vor fi aduse la cunostinta ulterior) sa se deschida si sa se inspecteze continutul expeditiei dvs. (valabil si pentru orice autoritate nationala sau internationala, inclusiv autoritatile vamale). Deschiderea coletelor se face pe baza de process verbal in prezenta reprezentantului firmei.
 3. Avem dreptul de a refuza predarea catre destinatar a coletelor în urmatoarele cazuri:
  1. Expeditorul nu a platit integral tariful corespunzator stabilit, inclusiv asigurarea compensatorie in cazul in care s-a optat pentru aceasta.
  2. Ambalajul expeditiei nu este conform specificatiilor cerute de compania noastra, continutul nu este corespunzator ambalat, insuficient etichetat cu detaliile destinatarului sau prezinta inscriptii care contravin ordinii publice sau bunelor moravuri.
  3. Când, dupa preluarea coletelor, rezulta în mod neîndoielnic, în urma utilizarii unor metode de observare rezonabile care sa nu afecteze secretul corespondentei, ca acestea contin bunuri interzise la transport sau care nu respecta conditiile specificate;
  4. Când, dupa preluarea coletelor, acestea au produs sau pot produce iminent pagube persoanelor, mediului, instalatiilor utilizate sau altor colete.
 4. Sunt categoric oprite de la preluare obiectele interzise de lege sau de normativele vamale sau care prin natura lor sau prin modul de ambalare pericliteaza, la manipulare sau transport, viata sau sanatatea persoanelor.

  Sunt interzise transportului drogurile, substantele chimice stupefiante, explozive sau radioactive, banii sau cecurile cu valoare la purtator, metalele si pietre pretioase, bijuteriile, armele de foc sau armele albe, inclusiv cele decorative, animale vii, marfurile perisabile, inclusiv alimentele perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala, bauturile alcoolice si tigarile sau produsele din tutun. Expeditorul intelege ca in cazul in care coletul va fi retinut de autoritatile de drept din cauza nerespectarii legilor si reglementarilor vamale va fi pe intreg raspunzator pentru recuperarea lui, compania TrufinTrans fiind exonerata de orice raspundere.

 5. Este de acord sa achite contravaloarea expeditiei specificate pe documentul de preluare (PICK UP FORM). Tarifele noastre sunt calculate în functie de greutatea fizica. În cazul în care solicitati plata la destinatie, iar partea mentionata nu plateste, sunteti de acord sa platiti toate taxele expeditiei ( tur - retur ).

  Clientul isi asuma raspunderea cu privire la acuratetea detaliilor coletelor/expeditiilor furnizate online, asupra greutatii, dimensiunilor sau adreselor de livrare/preluare a coletelelor/expeditiilor declarate la lansarea comenzilor.

 6. Expeditorul isi exprima in mod expres acordul cu privire la dreptul de retentie al TrufinTrans asupra marfurilor ce urmeaza a fi transportate pana la achitarea integral a tuturor costurilor de transport existente.
 7. Nu suntem raspunzatori si nu se acorda despagubiri pentru: pagube indirecte sau pierderile speciale (pierderi de profit, de venit, licitatii, etc.), eventualele deteriorari sau pierderi pe timpul transportului în cazul în care marfa a fost ambalata necorespunzator sau nu s-a tinut cont de specificatiile cerute de noi, expeditiile au fost intârziate datorita cazurilor de forta majora, deteriorarilor de natura magnetica sau electrica, stergerea înregistrarilor electronice sau a imaginilor, nedeclararea în conformitate cu caracteristicile marfii (fragil, grad de asezare în stiva) sau a continutului perisabil.
 8. Serviciul de coletarie TrufinTrans isi rezerva dreptul de a refuza o expeditie chiar si dupa preluarea ei daca aceasta nu îndeplineste unul din punctele mentionate mai sus. In cazul in care, dupa preluare, s-a constatat nerespectarea restrictiilor legate de continut sau ambalare si etichetare, expeditorul isi asuma raspunderea si este de acord cu primirea coletelor retur si cu plata serviciului tur-retur.
 9. Expeditiile care nu au putut fi predate destinatarului si nici returnate expeditorului vor fi pastrate timp de 30 zile la depozitul companiei din Anglia*sau Romania. Daca in acest timp expeditorul sau destinatarul nu au revendicat expeditia aceasta va trece fara nicio notificare sau formalitate prealabila in proprietatea TrufinTrans.
 10. Expeditorul sau destinatarul nemultumit de serviciile oferite sau pagubit in urma serviciilor TrufinTrans poate depune o reclamatie scrisa la sediul nostru din 1 FLORIAN WAY-HINCKLEY-LE100WG, in termen de 30 zile. Compania se obliga sa investigheze si sa solutioneze reclamatiile in termen de 45 de zile. Pentru cererile de despagubiri in cazul pierderii sau deteriorarii unei expeditii semnalarea se face in maxim 24 de ore de la semnarea de primire iar la cererea de despagubire trebuiesc anexate copii dupa documentul de preluare (PICK UP FORM), lista de continut ale coletelor, copii dupa chitantele sau facturile care atesta valuarea bunurilor, declaratia destinatarului cu privire la neprimirea expeditiei sau constatarea deteriorarii la semnarea de primire.
 11. Reclamatiile cu privire la ambalaj, numar de colete ori greutatea acestora se fac la livrare si nu ulterior acesteia.
 12. Transportatorul este exonerat de orice raspundere in situatiile urmatoare:
  1. adresa destinatarului este gresita sau destinatarul si-a schimbat domiciliul.
  2. deteriorarea marfii pe timpul transportului s-a produs din vina ambalarii necorespunzatoare sau nerespectarii specificatiilor de pe pagina de conditii de ambalare
  3. prejudiciul sau deteriorarea s-a produs in timpul deplasarii, manevrarii, incarcarii sau descarcarii coletelor de catre expeditor sau destinatar sau de catre reprezentanti ai acestora.
  4. prejudiciul s-a produs din vina marfurilor care prin natura lor favorizeaza spargeri, scurgeri, ruginire, autoaprindere, descompunere, perimare sau actiunea parazitilor.
  5. numerotarea ai etichetarea coletelor a fost insuficienta sau nesatisfacatoare la expeditor
  6. destinatarul a primit si semnat de primire expeditia fara a constata si semnala transportatorului prejudiciul sau deteriorarea aparenta sau nu a adus la cunostinta transportatorului, compania TrufinTrans, despre deterioarare sau prejudiciu in maxim 24 de ore de la primire.

* Va rugam vizitati pagina de rute pentru zonele de acoperire